Разнообразие в градината

Искате ли да разнообразите градината си лесно, бързо и оригинално? Ние ще ви дадем идеи за това. Не е нужно да влагате много излишни средства и труд. Ще ви трябват само някои стари предмети от дома и желанието за създаване на красота.

Колебаете се какво да правите със старите гумени ботуши?  Ето го решението – засадете красиви цветя в тях. Съобразете се с малкото пространство и изберете най-подходящия вид растение за това. Може да оставите новите саксии пред входната врата, в двора или където поискате. Въпрос на въображение и смели идеи.

Кухненските прибори могат да имат и друго предназначение. Вижте ги – не са ли прекрасни! А старите крушки бързо се превръщат в мини вази за цветя.

Консервните кутии също могат да бъдат новите ви саксии. Лалета, зюмбюли, алое вера, фрезии, кактуси, маргаритки, бръшлян – експериментирайте смело и се грижете цветята да имат подходящите условия за развитие.

Не изхвърляйте гумите от колата. Оцветете ги, напълнете ги с почва, пръст, тор и ги направете дом на нещо красиво. Добра идея, нали?

Намерете ново приложение и за старата бъчва. Теменужките са много подходящи цветя и заедно с фунийките ще освежат двора и градината ви.

Лятото е към своя край, но всички идеи, които ви предложихме, могат да се осъществят и в остъклена зимна градина. Направете дома си различен и цветен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *