Мебели по поръчка

Мебели по поръчка

Защо да изберем мебели по поръчка, а не готови от магазин ?

Няма две мнения по въпроса, че мебелите, изработени по поръчка са с много по-високо качество от тези, продавани по магазините, тъй като използваните там пдч плоскости са както обикновено ги наричат „хартиени“. Те са много тънки и некачествени, а цената на плоскостта е четири пъти по- ниска. Материалите не само като пдч плоскости, а и като кантове и обков са с изключително ниско качество, а сглобките са просто смешни. Всичко пука и се чупи.

Няма как една кухня с 3 метра дължина да се изработи, достави и монтира за 300 лв.,тъй като само материалът, от който е изработена е много по-скъп. Това говори определено за изключително некачествени материали. Все едно да си купите сирене за 1.50 лв. Винаги се сещайте за този пример,когато Ви предлагат такива мебели.

Хората се лъжат поради недостига на средства във всяко съвременно българско семейство, но после съжаляват, защото дават много повече пари, отколкото биха дали, ако направо си бяха купили качествени мебели, направени специално за техните размери. Често след покупката на вносни мебели от магазините, хората се обаждат на фирми, за да ги преправят и доизкусуряват. Така уверявам Ви пак не пестите пари, тъй като фирмите Ви обявяват фантастични цени, защото сте принудени и нямате никакъв избор.

Преди години готовите мебели бяха хит на пазара ( поради ниската им цена) и хората се хвърляха и купуваха. Но в последните години все повече хора се „напатиха“, изхвърлиха си кухните, падаха от спалните си и най- накрая си поръчаха качествени мебели. Тази мълва тръгна от уста на уста и най- накрая се разбра, че този избор е неудачен. Така хората загубиха пари, загубиха и обзавеждането си.

Мебелите по поръчка са мебелите, с които всеки клиент може да блесне със своите идеи и изтънчен вкус. Съчетанието от цветове е от особено значение. Всеки човек иска да се чувства удобно в своя дом. Тъй като мебелите не се подменят всеки ден, те тябва да са подбрани прецизно, така че да радват собственика им дълго време. Основното, e да бъдат качествени, както като материал, така и като обков. Функционалността не трябва да бъде на последно място.

В заключение ще кажа, че трябва да имате предвид, че винаги евтиното излиза много по- скъпо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *