Как да изберем удобно бюро за първи клас

Ученическо бюро

Ако сте родител на бъдещ първокласник и търсите начин да направите 15-ти септември, още по-вълнуващ, то започнете с избора на училищно оборудване от по-рано.

Училищни базари започват през август.

В Mega-m може да поръчвате, всеки ден!

Добре е да имате подготовка за това как да изберете подходящ работен плот за първокласник и на кого е по-подходящ.

Родителите често смятат, че партията у дома е загуба на пари по ненужни мебели в къщата. Вместо това предпочитат обичайното писане, а понякога и кухненската маса. И все пак, време е да направите изключение от правилото.

Бюрото трябва да отговаря на специфични изисквания и правила. Това ще помогне да се избегне сколиоза, главоболие и късогледство в бъдеще у детето.

Къде е най-добре да се постави бюро

С всички предимства на изкуствената светлина поставете бюрото до прозореца: дневната светлина е едновременно по-здравословна и по-приятна. Ако детето пише с дясната си ръка, светлината трябва да пада от лявата страна. Ако пише с лявата ръка – светлината трябва да идва от дясно.

Добре е домашното училищно бюро да се постави до прозореца.

Ето и някои общи изисквания за бюрата

  1. Размер

Бюрото не трябва да бъде прекалено малко. Стандартната ширина е най-малко 1 метър, височина – от 52 сантиметра. Това е стандарт. Детето трябва да сяда свободно върху масата с леко сгънати в лактите ръце. Те не трябва да висят надолу, така че да има достатъчно свободно място на плота. Трябва да има достатъчно място, не само за образователни материали, но и за лампата. Различни модели бюра може да видите в сайта mega-m.org

  1. Цвят

По-добре е да изберете пастелни цветове: светло зелено, светло синьо, праскова, бежово, бледо розово, или нюанс на светло дърво. Светлите мебели от луминесцентни цветове имат лош ефект върху способността за концентриране и предизвикват дразнене.

  1. Сигурност

Бюрото трябва да е стабилно. Заоблените ъгли помагат да се избегнат възможни наранявания.

  1. Екологичност

Сигурността зависи и от материала. Най-добрите опции са от дърво, но ако търсите по-достъпни материали от ценовата листа, то училищни мебели има много от MDF, ПДЧ. Пластмасата може да има специфична миризма и дори да отделя вредни вещества.

Съобразявайки, тези на пръв поглед важни правила, ще си гарантирате модерна визия за детската стая, удобство за ученика, докато трае учебния процес и най-вече спокойствие за себе си, че сте осигурили една подобаваща училищна обстановка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *